Jumat, 29 Juli 2011

مخمر کیفیت تخمیر سویا - Tempeh


Tempeh غذا تخمیر نوعی اندونزی است. Tempeh مخمر تغذیه از دانه های سویا ساخته شده و ذخیره شده به مدت حدود 2 روز است. دمای کاری آماده تا پخته شود. دمای کاری تا به پتانسیل در برابر رادیکال های آزاد استفاده می شود ، که می تواند کاهش سرعت پیری و پیشگیری از بیماری های دژنراتیو (تصلب شرایین ، بیماری عروق کرونر قلب ، دیابت ، سرطان ، و غیره). در دمای کاری علاوه بر این همچنین حاوی مواد ضد باکتری که باعث اسهال ، کاهش کلسترول خون ، جلوگیری از بیماری های قلبی ، فشار خون بالا ، و دیگران. ترکیب مواد مغذی از دمای کاری هر دو سطح پروتئین ، چربی و کربوهیدرات بسیار نسبت به سویا تغییر دهید. با این حال ، به دلیل از آنزیم های گوارشی تولید شده توسط tempeh قارچ ، پروتئین ، چربی و کربوهیدرات ها را در دمای کاری می شود به راحتی در بدن از آن هضم در دانه های سویا در بر داشت. بنابراین ، tempeh بسیار خوب است به تمام گروه های سنی (از نوزادان تا افراد مسن) داده می شود ، بنابراین می تواند آن را به نام مواد غذایی در همه سنین. در مقایسه با سویا ، برخی از چیزهایی که سود در دمای کاری وجود دارد. شیمیایی را می توان از افزایش سطح مواد جامد محلول ، نیتروژن حل شده ، اسیدهای آمینه آزاد ، اسیدهای چرب آزاد ، قابلیت هضم پروتئین ارزش بازده ، و همچنین به عنوان نمره از پروتئین دیده می شود. مطالعات متعدد نشان داده اند که مواد مغذی دمای کاری آسان تر از هضم ، جذب و استفاده بدن نسبت به آن در سویا. شده است در نوزادان و کودکان زیر پنج سال مبتلا به سوء تغذیه و اسهال مزمن نشان داده شده است. با ارائه tempeh ، افزایش وزن ، سوء تغذیه و اسهال را در هیچ زمانی شفا می شود را افزایش می دهد. فرآوری دانه های سویا به tempeh سطح raffinosa و stakiosa ، که یک ترکیب باعث علائم نفخ شکم (شکم پف کرده) را کاهش دهد. با کیفیت بالا تغذیه ای است که اجازه می دهد تا علاوه بر این از tempeh tempeh به بهبود کیفیت از غلات و غده. ظرف غذایی روزانه شامل برنج ، ذرت ، و یا tiwul ، کیفیت تغذیه به هنگام اضافه tempeh را افزایش می دهد. قطعه ای از دمای کاری سرخ شده در روغن (50 گرم) کافی است برای بهبود کیفیت تغذیه ای 200 گرم برنج می باشد. مواد غذایی - tempeh مخلوطی از برنج ، ذرت ، tempeh ، کاساوا ، tempeh ، به نسبت 07:03 ، آن را به اندازه کافی خوب است به کودکان زیر پنج سال داده می شود.
اسید چرب در طی فرایند تخمیر tempeh ، تمایل به افزایش در درجه unsaturation از چربی وجود دارد. بنابراین ، اسیدهای چرب غیر اشباع (اسیدهای چرب اشباع نشده ، PUFA ها) افزایش در تعداد است. در فرایند اسید palmitic و اسید لینولئیک اندکی کاهش یافت ، در حالی که افزایش اسید اولئیک و اسید لینولئیک (اسید لینولنیک موجود در سویا) رخ داده است. اسیدهای چرب اشباع نشده دارند اثر کاهش در مقدار کلسترول سرم ، پس از آن می تواند اثرات منفی از استرول ها در بدن خنثی.
ویتامین دو گروه از ویتامین های موجود در دمای کاری است که در آب محلول (ویتامین B کمپلکس) و محلول در چربی (ویتامین های A ، D ، E و K). دمای کاری منبع ویتامین B با پتانسیل عظیمی است. انواع ویتامین های موجود در دمای کاری ، از جمله ویتامین B1 (تیامین) ، B2 (ریبوفلاوین) ، پانتوتنیک اسید ، اسید نیکوتین (نیاسین) ویتامین B6 (پیریدوکسین) ، B12 (cyanocobalamin). ویتامین B12 به طور معمول در محصولات حیوانی یافت می شود و در غذاهای گیاهی (سبزیجات ، میوه جات ، و غلات) یافت نمی شود ، اما tempeh tempeh حاوی ویتامین B12 ، بنابراین تنها منبع بالقوه از ویتامین ها از مواد غذایی گیاهی. افزایش سطح ویتامین B12 است قابل توجه در ساخت tempeh ؛ ویتامین فعالیت درسایت B12 تا 33 برابر در طول تخمیر سویا افزایش یافت ، تا حدود 8-47 بار ریبوفلاوین ، پیریدوکسین 4-14 بار ، نیاسین 2-5 بار ، 2 زمان محلی -3 بیوتین ، اسید فولیک 4-5 بار ، و اسید پانتوتنیک 2 - برابر. این ویتامین توسط tempeh قالب ، اما از آلاینده های باکتریایی مانند کلبسیلا پنومونیه و Citrobacter freundii تولید می شود. سطوح ویتامین B12 در tempeh رویداد در محدوده زمانی از 1،5 به 6،3 میکروگرم در هر 100 گرم از tempeh خشک. این مبلغ شده است قادر به پاسخگویی به نیازهای یک فرد در هر روز از ویتامین B12 است. با حضور ویتامین B12 در tempeh ، گیاهخواران باید احساس نگرانی در مورد کمبود ویتامین B12 ، تا زمانی که آنها شامل tempeh در منوی روزانه.
معدنی دمای کاری حاوی مواد معدنی ماکرو و میکرو در مقادیر کافی است. مقدار مواد معدنی آهن ، مس و روی ، به ترتیب 9.39 ، 2.87 ، و 8.05 میلی گرم در هر 100 گرم tempeh. قالب Tempeh می تواند آنزیم که اسید فیتیک fitase (متصل می شود که مواد معدنی بسیاری ،) به فسفر و اینوزیتول رئوس مطالب را تولید کند. با تجزیه اسید فیتیک ، مواد معدنی خاصی (مانند آهن ، کلسیم ، منیزیم ، و روی) در دسترس می شود مورد استفاده بدن است.
آنتی اکسیدان ها آنتی اکسیدان دمای کاری داخل نیز یک ماده در فرم ایزوفلاون است. ایزوفلاون نیز مانند ویتامین C ، E ، کاروتنوئیدها ، آنتی اکسیدان است که توسط بدن مورد نیاز برای متوقف کردن واکنش تشکیل رادیکال های آزاد است. در دانه های سویا به سه نوع از ایزوفلاون ها ، به عنوان مثال ، glisitein ، daidzein و genistein وجود دارد. در دمای کاری ، علاوه بر سه نوع از ایزوفلاون نیز حاوی آنتی اکسیدان عامل II (6،7،4 - هیدورکسیدی دارای سه بنیان هیدروکسیل ایزوفلاون) است ، که قوی ترین خواص آنتی اکسیدانی از ایزوفلاون ها در سویا. این آنتی اکسیدانها در طی فرآیند تخمیر سویا را به tempeh توسط باکتری Micrococcus luteus و باکتری Coreyne سنتز شده است. پیری (پیری) را می توان مهار وقتی غذا مصرف روزانه به اندازه کافی حاوی آنتی اکسیدان است. از آنجا که tempeh است منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها ، مصرف مقدار کافی به طور منظم می تواند به جلوگیری از پیری زودرس کمک کند. تحقیقات انجام شده در دانشگاه کارولینای شمالی ، ایالات متحده ، که genestein و فیتواستروژن موجود در tempeh قادر به جلوگیری از پروستات و سرطان پستان بود.
کیفیت دمای کاری است به شدت توسط مخمر مورد استفاده را تحت تاثیر خود قرار داده است. اگر مخمر مورد استفاده قرار میگیرد مخمر با کیفیت خوب ، سپس tempeh تولید نیز برای سلامت ما خوب است. تولید بهترین کیفیت tempeh مخمر ، tempeh می تواند به سرعت در عرض 36 ساعت از دولت از مخمر و tempeh تکمیل معطر تولید شده است. موجود در اندازه 500 گرم 25 دلار آمریکا قیمت ، اندازه 1 کیلوگرم 50 دلار آمریکا قیمت ، (شامل حمل و نقل). برای کسانی که علاقه مند ممکن است از طریق SMS به +6281252346840 تماس با ، ایمیل : FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar