Jumat, 29 Juli 2011

Kvalitet gjær Fermented Soybean-tempeh


Tempeh er en gjæret mat typisk for Indonesia. Tempeh er laget av soyabønner matet gjær og lagres i ca 2 dager. Tempe klar til å bli kokt. Tempe har potensial til å brukes mot frie radikaler, som kan bremse aldring og forebygge degenerative sykdommer (åreforkalkning, koronar hjertesykdom, diabetes mellitus, kreft, etc.). I tillegg Tempe inneholder også antibakterielle stoffer som forårsaker diaré, senking av kolesterol, forebygge hjertesykdom, hypertensjon og andre. Næringsstoff sammensetningen av Tempe begge nivåer av protein, fett og karbohydrater ikke endret mye i forhold til soyabønner. Men på grunn av fordøyelsesenzymer som produseres av sopp tempeh, proteiner, fett og karbohydrater i Tempe å bli lettere fordøyd i kroppen enn det som finnes i soyabønner. Derfor er tempeh veldig godt å bli gitt til alle aldersgrupper (fra spedbarn til eldre), så det kunne kalles maten i alle aldre. Sammenlignet med soya, er det noen ting som kommer i Tempe. Kjemisk den kan sees fra økte nivåer av oppløst stoff, oppløst nitrogen, frie aminosyrer, frie fettsyrer, de fordøyelighet, protein effektivitet verdier, samt poengsummen for protein. Flere studier har vist at næringsstoffer Tempe lettere fordøyd, absorbert og utnyttet i kroppen som sammenlignet med i soyabønner. Det har blitt demonstrert hos spedbarn og barn under fem år med underernæring og kronisk diaré. Med levering av tempeh, vil vektøkning øke feilernæring og diaré å bli helbredet på et blunk. Processing soyabønner inn tempeh vil redusere nivåene av raffinosa og stakiosa, som er en sammensatt forårsaker symptomer på flatulens (oppsvulmet buk). Høy ernæringsmessig kvalitet som gjør at tillegg av tempeh tempeh å forbedre kvaliteten av korn og knoller. Daglig mat rett bestående av ris, mais, eller tiwul vil øke kvaliteten på ernæring da lagt tempeh. Et stykke stekt Tempe (50 gram) er tilstrekkelig for å forbedre den ernæringsmessige kvaliteten på 200 g ris. Næringsmidler-tempeh blanding av ris, mais, tempeh, kassava, tempeh, i 07:03-forhold, er det godt nok til å gis til barn under fem år.
Fettsyre Under tempeh gjæringsprosess, er det en tendens til en økning i graden av unsaturation av fettet. Dermed økte flerumettede fettsyrer (flerumettede fettsyrer, flerumettede fettsyrer) i antall. I prosessen palmitinsyre og linolsyre det gått noe ned, mens økningen skjedde i oljesyre og linolensyre (linolensyre er ikke tilstede i soya). Umettede fettsyrer har en senkende effekt på serumkolesterol innhold, slik at den kan nøytralisere de negative effektene av steroler i kroppen.
Vitamin To grupper av vitaminer som finnes i Tempe, som er vannløselige (vitamin B-kompleks) og fettløselige (vitaminene A, D, E og K). Tempe er en kilde til vitamin B med enormt potensial. Typer av vitaminer som finnes i Tempe, deriblant vitamin B1 (tiamin), B2 (riboflavin), pantotensyre, nikotinsyre (niacin), vitamin B6 (pyridoksin) og B12 (cyanokobalamin). Vitamin B12 er ofte funnet i animalske produkter, og er ikke funnet i plante matvarer (grønnsaker, frukt og korn), men tempeh tempeh inneholder vitamin B12, så den eneste potensiell kilde til vitaminer fra vegetabilske matvarer. Økningen i nivåene av vitamin B12 er mest slående i produksjon av tempeh, vitamin B12 aktiviteten økt til 33 ganger under gjæring av soyabønner, opp ca 8-47 ganger riboflavin, pyridoksin 4-14 ganger, niacin 2-5 ganger, 2 -3 ganger biotin, folsyre 4-5 ganger, og Pantotensyre 2-fold. Dette vitamin er ikke produsert av molds tempeh, men ved bakteriell forurensning som Klebsiella pneumoniae og citrobacter freundii. Nivåene av vitamin B12 i tempeh varierte 1,5 til 6,3 mikrogram per 100 gram tørket tempeh. Dette beløpet har vært i stand til å møte behovene til en person per dag av vitamin B12. Med tilstedeværelse av vitamin B12 i tempeh, vegetarianere trenger ikke føle bekymret for mangel på vitamin B12, så lenge de involverer tempeh i den daglige menyen.
Mineral Tempe inneholder makro og mikro mineraler i tilstrekkelige mengder. Mengden av mineralet jern, kobber og sink, henholdsvis 9,39, 2,87 og 8,05 mg per 100 g tempeh. Tempeh mugg kan produsere enzymer som vil skissere fitase fytinsyre (som binder flere mineraler) til fosfor og inositol. Med nedbryting av fytinsyre, visse mineraler (som jern, kalsium, magnesium og sink) for å være mer tilgjengelige for å bli utnyttet i kroppen.
Antioksidanter Inne Tempe antioksidant også funnet et stoff i form av isoflavoner. Som vitamin C, E og karotenoider, isoflavoner også en antioksidant som er nødvendig av kroppen til å stoppe reaksjonen av frie radikaler dannes. I soyabønner er det tre typer av isoflavoner, daidzein dvs. glisitein, og genistein. I Tempe, er i tillegg til de tre typene av isoflavoner inneholdt også en antioksidant faktor II (6,7,4-trihydroxy isoflavone), som har den mest kraftfulle antioksidantegenskaper enn isoflavoner i soya. Disse antioksidantene er syntetisert under gjæringsprosessen av soyabønner til tempeh av bakterier micrococcus luteus og Coreyne bakterien. Aldring (aldring) kan bli hemmet når maten konsumert daglig inneholder nok antioksidanter. Fordi tempeh er en god kilde til antioksidanter, forbruk av tilstrekkelige mengder regelmessig kan bidra til å forhindre for tidlig aldring. Forskning utført ved University of North Carolina, USA, funnet ut at genestein og fytoøstrogener funnet i tempeh var i stand til å forebygge prostatakreft og brystkreft.
Kvaliteten på Tempe er sterkt påvirket av gjær brukes. Hvis gjær brukt er gjær av god kvalitet, så tempeh produsert vil også være bra for helsen vår. Vi produserer den beste kvaliteten gjær tempeh, kan tempeh raskt avsluttet innen 36 timer fra administrasjonen av gjær og tempeh produsert velduftende. Finnes i størrelse 500 gram US $ 25 pris, størrelse 1 kilo USD 50 priser, (Inkluderer frakt). For de interesserte kan ta kontakt via SMS til +6281252346840, E-post: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar