Jumat, 29 Juli 2011

Kokybės mielių fermentuotas Sojų-Tempeh


Tempeh yra būdinga Indonezijos fermentuotų maisto. Tempeh yra pagaminti iš sojos pupelių šeriami mielių ir saugomi apie 2 dienas. Tempe pasirengusi būti virti. Tempe turi potencialą būti naudojamas nuo laisvųjų radikalų, kurios gali sulėtinti senėjimo ir išvengti degeneracinės ligos (aterosklerozė, koronarinė širdies liga, cukrinis diabetas, vėžys ir kt.). Be Tempe mieste taip pat yra antibakterinių medžiagų, sukelti viduriavimą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, užkirsti kelią širdies liga, hipertenzija ir kt. Maistinę sudėtį, Tempe tiek baltymų, riebalų ir angliavandenių lygis beveik nepakito palyginti į sojos. Tačiau, dėl virškinimo fermentų, pagamintų grybų tempeh, baltymų, riebalų ir angliavandenių, įvykusį Tempe mieste lengviau suvirškinamas organizme nei rasti sojos pupelių. Todėl, tempeh yra labai gerai, kad būtų skiriamas visų amžiaus grupių (nuo kūdikių iki senyvo amžiaus žmonėms), todėl ji gali būti vadinama maistas visų amžiaus grupių. Palyginti su sojos, yra keletas dalykų, kuriuos naudos Tempe. Chemiškai galima matyti iš padidėjusio ištirpusių kietųjų medžiagų, ištirpusio azoto, laisvųjų amino rūgščių, laisvųjų riebalų rūgščių, virškinamumas, baltymų efektyvumo vertes, taip pat baltymų balų. Keletas tyrimų parodė, kad maistinių medžiagų, Tempe lengvai virškinamas, absorbuojamas, ir naudojama kūno, palyginti su sojų. Buvo įrodyta, kūdikiams ir vaikams iki penkerių metų su prasta mityba ir lėtinis viduriavimas. Tempeh nuostata, padidėjęs kūno svoris padidės prastos mitybos ir viduriavimas ne kartą būti išgydytas. Sojos perdirbimas į tempeh sumažinti raffinosa ir stakiosa, kuris yra junginys, kurios simptomai vidurių pūtimas (išsipūtęs pilvas). Aukštos maistinės kokybės, kuri leidžia tempeh tempeh to pagerinti grūdų ir gumbavaisių kokybės. Mitybos kokybę kasdienio maisto patiekalas, kurį sudaro ryžiai, kukurūzai, arba tiwul didės, kai pridėtinės tempeh. Gabalas keptos Tempe (50 g) yra pakankamas, kad būtų gerinama maistinė kokybė 200 g ryžių. Maisto produktai-tempeh mišinys ryžiai, kukurūzai, tempeh, maniokų, tempeh, 07:03 santykis, tai yra pakankamai geras, kad vaikams iki penkerių metų.
Riebalų rūgščių Tempeh fermentacijos proceso metu, yra tendencija unsaturation iš riebalų laipsnio padidėjimas. Taigi, polinesočiųjų riebalų rūgščių (polinesočiosios riebalų rūgštys, PUFAS) skaičius padidėjo. Proceso palmitino rūgšties ir linolo rūgšties šiek tiek sumažėjo, o augimas buvo oleino rūgšties ir linoleno rūgščių (linoleno rūgšties yra ne sojos). Nesočiųjų riebiųjų rūgščių serumo cholesterolio kiekį mažinantis poveikis, taigi jis gali neutralizuoti neigiamą poveikį sterolių organizme.
Vitaminas Dvi grupės vitaminų, įvykusį Tempe mieste, kuris yra vandens tirpsta (vitamino B kompleksas) ir riebaluose tirpstančių (vitaminai A, D, E ir K). Tempe yra vitamino B šaltinis su didžiulį potencialą. Vitaminai, įvykusį Tempe mieste, įskaitant vitamino B1 (tiaminas), B2 (riboflavinas), pantoteno rūgšties, nikotino rūgšties (niacino), vitamino B6 (piridoksinas) ir B12 (cianokobalaminas) tipai. Vitaminas B12 yra paprastai randamos gyvūninės kilmės produktų ir nerado augalų maisto produktai (daržovės, vaisiai ir grūdai), bet tempeh tempeh sudėtyje yra vitamino B12, todėl vienintelis galimas šaltinis vitaminų, augalinių maisto produktų. Padidinti vitamino B12 lygį labiausiai stebina tempeh gamyba, vitamino B12 veiklos padidėjo iki 33 kartų per sojos pupelių fermentacija, iki maždaug 8-47 kartų riboflavinas, piridoksino 4-14 kartų, niacino 2-5 kartus, 2 -3 kartus biotinas, folio rūgšties 4-5 kartus, ir pantoteno rūgšties, 2 kartus. Šis vitaminas yra gaminami liejimo tempeh, bet bakterinių teršalų, tokių kaip Klebsiella pneumoniae ir Citrobacter freundii. Vitamino B12 tempeh lygis svyravo nuo 1,5 iki 6,3 mikrogramų vienam 100 gramų džiovintų tempeh. Ši suma galėtų patenkinti asmens poreikius, per dieną vitamino B12. Su vitamino B12 tempeh, vegetarai nereikia jaustis susirūpinęs vitamino B12 trūkumas, tiek, kiek jie susiję su tempeh dienos meniu.
Mineralinis Tempe yra makro ir mikro pakankamo kiekio mineralų. 2,87, 8,05 mg 100 g tempeh; mineralinė geležies, vario ir cinko, atitinkamai, 9,39 suma. Tempeh pelėsiai gali gaminti fermentus, kurie apibrėžiami fitase fito rūgšties (kuri jungiasi keletą mineralų) fosforo ir inozitolio. Su fitino rūgštis, tam tikriems mineralams (pvz., geležies, kalcio, magnio ir cinko) būti naudojama kūno paskirstymas.
Antioksidantai Viduje Tempe antioksidantas, taip pat nustatė, izoflavonai forma medžiaga. Kaip vitaminai C, E ir karotinoidų, izoflavonai, taip pat antioksidantas, kuris reikalingas organizmui sustabdyti reakcija laisvųjų radikalų susidarymo. Į sojos pupelių yra trijų rūšių izoflavonai, daidzeinas ty, glisitein ir genisteinas. Tempe mieste, be trijų rūšių Izoflavonų yra taip pat yra antioksidantas faktorius II (6,7,4-trihydroxy isoflavone), kuris yra labiausiai galingas antioksidantas savybės nei sojos izoflavonai. Šie antioksidantai sintezės metu fermentacijos procesą į sojos pupelių tempeh bakterijų Micrococcus luteus ir Coreyne bakterijos. Senėjimo (senėjimo), gali būti slopinamas, kai maisto suvartoti per dieną yra pakankamai antioksidantų. , Nes tempeh yra geras šaltinis antioksidantų vartojimas pakankamai dideles sumas reguliariai gali padėti išvengti pirmalaikio senėjimo. Šiaurės Karolinos universitetas, JAV, atliekami moksliniai tyrimai nustatė, kad genestein ir fitoestrogenų rasti tempeh galėjo užkirsti kelią prostatos ir krūties vėžio.
Tempe kokybė stipriai įtakoja naudojamos mielės. Jei naudojamas mielių mielės geros kokybės, tada tempeh pagaminta taip pat gerai mūsų sveikatai. Gaminame aukščiausios kokybės mielių tempeh, tempeh gali būti greitai užbaigtas per 36 valandas nuo mielių ir tempeh administravimas, kvapnios. Dydis 500 gramų 25 JAV dolerių kaina, dydis 1 kilogramas US $ 50 kainos, (įskaitant laivybos). Tiems, kurie domisi gali susisiekti per SMS +6281252346840 Paštas: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar