Jumat, 29 Juli 2011
Minőségi élesztő erjesztett szója-tempeh
Tempeh a fermentált élelmiszerek jellemző Indonéziában. Tempeh készült szója táplált élesztő és tárolt kb 2 napig. Tempe kész főzött. Tempe megvan a lehetősége, hogy lehet használni a szabad gyökök ellen, amely lassan az öregedés és a degeneratív betegségek megelőzésére (érelmeszesedés, a szívkoszorúér-betegség, cukorbetegség, rák, stb.) Ezen kívül Tempe is tartalmaz antibakteriális anyagokat hasmenést okozhat, csökkenti a vér koleszterinszintjét, megakadályozzák a szívbetegség, magas vérnyomás, és mások. Tápanyag összetétele Tempe mindkét szinten a fehérje-, zsír-és szénhidrát nem sokat változott, mint a szója. Azonban, mivel az emésztő enzimek által termelt gombák tempeh, fehérjék, zsírok, szénhidrátok és a Tempe, hogy könnyebben emészthető a szervezetben, mint amit a szójabab. Ezért tempeh nagyon jó meg kell adni az összes korosztály (a csecsemők, hogy az idős emberek), ezért nevezhetjük az élelmiszer minden korosztály számára. Összehasonlítva a szója, van néhány dolog, ami előnyt Tempe. Vegyileg látható a fokozottabb oldott szilárd anyagok, oldott nitrogén-, szabad aminosavak, szabad zsírsavakat, az emészthetőség, fehérje hatékonysági értékeket, valamint a pontszám a fehérje. Számos tanulmány kimutatta, hogy a tápanyagok Tempe könnyebben emészthető, felszívódik, és használt a testet, mint hogy a szójabab. Bebizonyosodott, a csecsemők és öt év alatti gyermekek az alultápláltság és a krónikus hasmenést. A rendelkezésre tempeh, súlygyarapodás növeli az alultápláltság és a hasmenés, hogy meggyógyult, nincs idő. Feldolgozás szójabab a tempeh fogja csökkenteni az raffinosa és stakiosa, amely vegyület okozza tüneteit puffadás (felfújt pocak). Magas tápértékét, amely lehetővé teszi a hozzáadott tempeh tempeh minőségének javítása a gabonafélék és a gumók. Napi élelmiszer-tál, amely a rizs, a kukorica, vagy tiwul növeli a minőségi táplálkozásra, ha hozzá tempeh. Egy darab sült Tempe (50 gramm) is elegendő ahhoz, hogy a táplálkozási minőség javítását, 200 g rizs. Élelmiszerek-tempeh keverék rizs, kukorica, tempeh, manióka, tempeh, a 07:03 arány, ez elég jó lehet adni öt év alatti gyermekek.
Zsírsav Során tempeh erjesztési folyamat, van egy olyan tendencia, hogy növekedett a mértéke telítetlenségének a zsír. Így a többszörösen telítetlen zsírsavak (többszörösen telítetlen zsírsavak, PUFA) emelkedett a számuk. A folyamat palmitinsav és a linolsav enyhén csökkent, míg a növekedés a olajsav és linolénsav (linolénsav nincs jelen a szója). Telítetlen zsírsavak egy csökkentő hatása a szérum koleszterin tartalmát, így képes semlegesíteni a negatív hatásokat a szterolok a szervezetben.
Vitamin Két csoport a vitaminok található Tempe, amely vízben oldódó (B-vitamin komplex) és zsírban oldódó (A-vitamin, D, E és K). Tempe egyik forrása B-vitamin óriási lehetőségek rejlenek. Típusú vitaminokat tartalmaz Tempe, beleértve a B1 vitamin (tiamin), B2 (riboflavin), pantoténsav, nikotinsav (niacin), B6-vitamin (piridoxin) és B12 (cianokobalamin). B12-vitamin általában megtalálható az állati termékek, és nem találtam a növényi élelmiszerek (zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék), de tempeh tempeh tartalmaznak B12-vitamint, így az egyetlen lehetséges forrása a vitaminoknak a növényi élelmiszerek. A növekedés szintje B12-vitamin leginkább szembetűnő előállításához tempeh, B12-vitamin aktivitása és 33 alkalommal a fermentációs a szójabab, mintegy 8-47 alkalommal riboflavin, piridoxin 4-14 alkalommal, niacin 2-5 alkalommal, 2 -3 alkalommal biotin, folsav 4-5 alkalommal, és a pantoténsav 2-szeres. Ez a vitamin nem termelt formák tempeh, hanem a bakteriális szennyező, mint a Klebsiella pneumoniae és Citrobacter freundii. Szintek a B12-vitamin a tempeh mozgott 1,5-6,3 mikrogramm 100 gramm szárított tempeh. Ez az összeg sikerült igényeinek kielégítése egy személy napi B12-vitamin. A jelenléte B12-vitamin a tempeh, vegetáriánusok nem kell érezni aggódik a hiány B12-vitamin, mindaddig, amíg jár a tempeh a napi menüben.
Ásványi Tempe tartalmaz makro-és mikro-ásványi anyagok megfelelő mennyiségben. A mennyiségű ásványi vas, réz, és cink, illetve 9,39, 2,87, és 8,05 mg 100 g tempeh. Tempeh formát képes enzimek felvázolja fitase fitinsav (összekötő több ásványi anyagok), a foszfor és inozitol. A bontást a fitinsav, bizonyos ásványi anyagok (pl. vas, kalcium, magnézium és cink), hogy jobban áll, hogy kell használni a szervezet.
Antioxidánsok Belül Tempe antioxidáns is megtalálható anyag formájában izoflavonok. Mint C-vitamin, E, és a karotinoidok, izoflavonoidok is egy antioxidáns, ami szükséges a szervezet leállítja a reakciót a szabad gyökök kialakulását. A szójabab három fajta izoflavonoidok, daidzein azaz glisitein, és a genistein. A Tempe, amellett, hogy a három izoflavonoidok is tartalmaz antioxidáns faktor II (6,7,4-trihidroxi izoflavon), amely a legerősebb antioxidáns tulajdonságokkal, mint az izoflavonok a szója. Ezek az antioxidánsok szintetizálódnak alatt a fermentációs folyamat szójabab a tempeh baktériumok Micrococcus luteus és Coreyne baktérium. Aging (öregedés) is gátolja, ha az elfogyasztott étel naponta tartalmaz elegendő antioxidánst. Mivel tempeh jó forrása az antioxidánsoknak, elegendő mennyiségben fogyasszunk rendszeresen segít megakadályozni az idő előtti öregedéstől. Kutatás végzett a University of North Carolina, Egyesült Államok, úgy találta, hogy genestein és fitoösztrogének található tempeh tudta megakadályozni prosztata-és mellrák.
A minőségi Tempe erősen befolyásolja az élesztő használni. Ha az élesztő használt az élesztő jó minőségű, akkor a tempeh termelt is jó az egészségünkre. Mi a legjobb minőségű élesztő tempeh, tempeh gyorsan elkészült 36 órán belül az adminisztráció az élesztő és a tempeh termelt illatos. Elérhető méretben 500 gramm 25 USD ár, méret 1 kg 50 USD áron, (tartalmazza a szállítási). Az érdeklődők felvehetik a kapcsolatot SMS-ben a +6281252346840, E-mail: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com
Langganan:
Posting Komentar (Atom)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar