Jumat, 29 Juli 2011

Якість дріжджів кисломолочних соєвих бобів темпі


Темпе є типовим їжу ферментованих Індонезії. Темпе проводиться з дріжджів сої годували і зберігається протягом 2 днів. Темпе готовий до готовності. Темпе є потенціал, щоб бути використано проти вільних радикалів, які можуть уповільнити старіння і запобігти дегенеративних захворювань (атеросклероз, ішемічна хвороба серця, цукровий діабет, рак і т.д.). Крім того Темпе також містять антибактеріальні речовини, що викликають діарею, зниження рівня холестерину в крові, запобігаючи хвороби серця, гіпертонія та інші. Поживний склад темпі обох рівнів білків, жирів і вуглеводів не зазнала істотних змін у порівнянні з соєю. Однак через травних ферментів, що виробляються грибами темпі, білків, жирів і вуглеводів в Темпі, більш легко перетравлюється в організмі, ніж міститься в соєвих бобах. Таким чином, темпі, дуже добре, щоб бути дано для всіх вікових груп (від немовлят до людей похилого віку), так що можна було б назвати їжею різного віку. У порівнянні з соєю, Є деякі речі, які приносять користь у Темпе. Хімічно це видно з підвищений рівень розчинених твердих речовин, розчинених азоту, вільних амінокислот, вільних жирних кислот, засвоюваність, цінності білка ефективності, а також оцінка білка. Кілька досліджень показали, що живильні речовини темпі легше перетравлюється, всмоктується, і використовували тіла в порівнянні з, що в сої. Було продемонстровано, у немовлят і дітей до п'яти років з недоїданням і хронічної діареї. З наданням темпі, збільшення маси тіла збільшиться недоїдання і діареї, щоб лікуватися в одну мить. Обробка соєвих бобів у темпі знизить рівні raffinosa і stakiosa, який являє собою з'єднання, викликаючи симптоми метеоризму (роздутий живіт). Високі поживні якості, що дозволяє додавати темпі темпі для підвищення якості зерна і бульби. Щодня блюдо їжі, що складається з рису, кукурудзи, або tiwul збільшить якість харчування при додаванні темпі. Шматок смаженої темпі (50 г) достатньо, щоб поліпшити поживну цінність 200 г рису. Продукти харчування темпі-суміш рису, кукурудзи, темпі, маніока, темпі, в 7:03 відносини, це досить добре, щоб давати дітям молодше п'яти років.
Жирна кислота В темпі процесу бродіння, є тенденція до збільшення ступеня ненасиченості жиру. Таким чином, поліненасичених жирних кислот (поліненасичені жирні кислоти, ПНЖК) збільшився в номер. У процесі його пальмітинова кислота і лінолева кислота знизилися незначно, в той час як приріст відбувся в олеїнова кислота і ліноленова кислоти (ліноленова кислоти не присутня в сої). Ненасичені жирні кислоти впливають на зниження сироваткового вмісту холестерину, тому його можна нейтралізувати негативні наслідки стеринів в організмі.
Вітамін Дві групи вітамінів, що містяться в Темпі, який розчиняється у воді (вітаміни групи В) та жиророзчинні (вітаміни А, D, Е і К). Темпе є джерелом вітаміну B з величезним потенціалом. Типи вітамінів, що містяться в Темпі, у тому числі вітамін В1 (тіамін), В2 (рибофлавін), пантотенова кислота, нікотинова кислота (ніацин), вітамін В6 (піридоксин) і B12 (ціанокобаламін). Вітамін В12 зазвичай зустрічаються в продуктах тваринного походження і не зустрічаються в рослинній їжі (овочі, фрукти і злаки), але темпі темпі містять вітамін В12, так що єдиний потенційний джерело вітамінів з рослинних продуктів харчування. Підвищення рівня вітаміну В12 найбільше вражає у виробництві темпі; вітамін В12 активність зросла до 33 разів протягом ферментації соєвих бобів, складають близько 8-47 разів рибофлавін, піридоксин 4-14 разів, ніацин 2-5 разів, 2 -3 рази біотин, фолієва кислота 4-5 разів, і пантотенової кислоти в 2 рази. Цей вітамін не виробляється темпі прес-форм, але і бактеріальних забруднень, таких як клебсиелла пневмонії і Citrobacter freundii. Рівні вітаміну B12 в темпі коливалася від 1,5 до 6,3 мкг на 100 г сухого темпі. Ця сума була в змозі задовольнити потреби людини в день вітаміну В12. При наявності вітаміну B12 в темпі, вегетаріанці не повинні відчувати стурбований браком вітаміну В12, до тих пір, як вони пов'язані темпі в щоденне меню.
Мінеральний Темпе містить макро-та мікро-мінерали в достатній кількості. Кількість мінеральних залізо, мідь і цинк, відповідно, 9,39; 2,87 і 8,05 мг на 100 г темпі. Темпех цвіль може виробляти ферменти, які будуть викладені fitase фитиновой кислоти (яка пов'язує кілька корисних копалин) і фосфору і інозитол. З розпадом фитиновой кислоти, деяких мінералів (наприклад, залізо, кальцій, магній і цинк), щоб бути більш доступними для бути використані тіла.
Антиоксиданти Усередині Темпе антиоксидант також знайшов речовину у вигляді ізофлавонів. Як вітаміни С, Е і каротиноїдів, ізофлавони також антиоксидант, який необхідний тілу для зупинки реакції утворення вільних радикалів. У сою Є три типи ізофлавони, даідзеіна тобто glisitein і генистеин. У Темпе, на додаток до трьох типів ізофлавони також міститься антиоксидант фактор II (6,7,4-тригідрокси ізофлавонів), яка має найпотужніші антиоксидантні властивості, ніж у соєвих ізофлавонів. Ці антиоксиданти синтезуються в процесі ферментації соєвих бобів у темпі бактерії Micrococcus Шеіз і Coreyne бактерії. Старіння (старіння) може бути заборонена, коли їжі, споживаної щоденно містить достатню кількість антиоксидантів. Бо темпі є хорошим джерелом антиоксидантів, споживання достатньої кількості регулярно може допомогти запобігти передчасному старінню. Дослідження, проведені в Університеті Північної Кароліни, США, виявили, що genestein і фітоестрогенів міститься в темпі змогло запобігти простати і молочної залози.
Якість темпі сильно залежить від використовуваних дріжджів. Якщо дріжджі використовуються дріжджів хорошої якості, то темпі виробляється також буде корисно для нашого здоров'я. Ми виробляємо кращу якість дріжджів темпі, темпі можуть бути швидко завершені протягом 36 годин від адміністрації дріжджів і темпі виробляється ароматні. Доступний в розмірі 500 грамів $ 25 ціна, розмір 1 кілограм 50 доларів ціни, (включаючи доставку). Для тих, хто зацікавлений може зв'язатися за допомогою SMS для +6281252346840, E-mail: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar