Jumat, 29 Juli 2011

Kvalitet gær Fermenteret Soja-tempeh


Tempeh er en fermenteret fødevare typisk for Indonesien. Tempeh er lavet af sojabønner fodret med gær og lagret i ca 2 dage. Tempe klar til at blive kogt. Tempe har potentialet til at blive brugt mod frie radikaler, som kan bremse aldring og forebygge degenerative sygdomme (åreforkalkning, hjertesygdomme, diabetes mellitus, kræft, osv.). Desuden Tempe også indeholde antibakterielle stoffer, der forårsager diarré, sænkning af kolesterol i blodet, forebygge hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, og andre. Ernæringsmæssige sammensætning af Tempe begge niveauer af protein, fedt og kulhydrat har ikke ændret meget i forhold til sojabønner. Men på grund af de fordøjelsesenzymer produceres af svampe tempeh, proteiner, fedt og kulhydrater i Tempe at være mere let fordøjeligt i kroppen end der findes i sojabønner. Derfor, tempeh er meget godt at blive givet til alle aldersgrupper (fra spædbørn til ældre), så det kunne kaldes den mad i alle aldre. I forhold til soja, der er nogle ting, der gavner i Tempe. Kemisk det kan ses af den øgede niveauer af opløste faste stoffer, opløst kvælstof, frie aminosyrer, frie fedtsyrer, fordøjelighed, protein effektivitet værdier, samt score af proteinet. Flere undersøgelser har vist, at næringsstofferne Tempe lettere fordøjes, absorberes og udnyttes af kroppen i forhold til, at i sojabønner. Det er blevet påvist hos spædbørn og børn under fem år med fejlernæring og kronisk diarré. Med levering af tempeh, vil vægtøgning øge underernæring og diarré til at blive helbredt på ingen tid. Forarbejdning sojabønner i tempeh vil reducere niveauet af raffinosa og stakiosa, som er en sammensat forårsager symptomer på flatulens (oppustede mave). Høj ernæringsmæssig kvalitet, der tillader tilsætning af tempeh tempeh at forbedre kvaliteten af ​​korn og knolde. Daglige mad skål, der består af ris, majs, eller tiwul vil øge kvaliteten af ​​den ernæring, når de lægges tempeh. Et stykke stegt Tempe (50 gram) er tilstrækkelig til at forbedre den ernæringsmæssige kvalitet af 200 g ris. Fødevarer-tempeh blanding af ris, majs, tempeh, kassava, tempeh, i 07:03-forholdet, det er godt nok til at blive givet til børn under fem år.
Fedtsyre Under tempeh gæringen, er der en tendens til en stigning i graden af ​​unsaturation af fedtstoffet. Således flerumættede fedtsyrer (flerumættede fedtsyrer, flerumættede fedtsyrer) steg i antal. I den proces, det palmitinsyre og linolsyre faldt en smule, mens stigning fandt sted i oliesyre og linolensyre (linolensyre er ikke til stede i soja). Umættede fedtsyrer har en sænkende effekt på serum-kolesterol indhold, så det kan neutralisere de negative virkninger af steroler i kroppen.
Vitamin To grupper af vitaminer, der er indeholdt i Tempe, som er vandopløseligt (vitamin B-kompleks) og fedtopløselige (vitamin A, D, E og K). Tempe er en kilde til vitamin B med stort potentiale. Typer af vitaminer, der er indeholdt i Tempe, herunder vitamin B1 (thiamin), B2 (riboflavin), pantothensyre, nikotinsyre (niacin), vitamin B6 (pyridoxin) og B12 (cyanocobalamin). B12-vitamin er almindeligt forekommende i animalske produkter og ikke findes i vegetabilske fødevarer (grøntsager, frugt og korn), men tempeh tempeh indeholder vitamin B12, så den eneste potentielle kilde til vitaminer fra vegetabilske fødevarer. Den stigning i niveauet af vitamin B12 er mest slående i fremstilling af tempeh, vitamin B12-aktivitet steget til 33 gange i løbet af gæring af sojabønner, op omkring 8-47 gange riboflavin, pyridoxin 4-14 gange, niacin 2-5 gange, 2 -3 gange biotin, folinsyre 4-5 gange, og pantotensyre 2-fold. Dette vitamin er ikke produceret af forme tempeh, men ved bakterielle forureninger såsom Klebsiella pneumoniae og Citrobacter freundii. Niveauer af vitamin B12 i tempeh varierede fra 1,5 til 6,3 mikrogram per 100 gram tørret tempeh. Dette beløb har været i stand til at imødekomme behovene hos en person per dag af vitamin B12. Med tilstedeværelsen af ​​vitamin B12 i tempeh, behøver vegetarer ikke føle sig bekymret over den mangel på vitamin B12, så længe de involvere tempeh i den daglige menu.
Mineral Tempe indeholder makro-og mikro-mineraler i tilstrækkelige mængder. Mængden af ​​mineralsk jern, kobber og zink, henholdsvis 9,39, 2,87 og 8,05 mg pr 100 g tempeh. Tempeh mug kan producere enzymer, som vil skitsere fitase fytinsyre (som binder flere mineraler) til fosfor og inositol. Med nedbrydningen af ​​fytinsyre, visse mineraler (som jern, kalcium, magnesium og zink) at være mere til rådighed udnyttes kroppen.
Antioxidanter Inde Tempe antioxidant også fundet et stof i form af isoflavoner. Ligesom vitamin C, E og carotenoider, isoflavoner også en antioxidant, der er brug af kroppen til at stoppe reaktion dannelse af frie radikaler. I sojabønner er der tre typer af isoflavoner, daidzein dvs glisitein, og genistein. I Tempe, er et tillæg til de tre typer af isoflavoner indeholdt også en antioxidant faktor II (6,7,4-trihydroxy isoflavon), som har den mest kraftfulde antioxidant egenskaber end de isoflavoner i soja. Disse antioxidanter er syntetiseret under gæringsprocessen af ​​sojabønner i tempeh af bakterier Micrococcus luteus og Coreyne bakterie. Aging (ældning) kan hæmmes, når maden indtages dagligt indeholder nok antioxidanter. Fordi tempeh er en god kilde af antioxidanter, spise tilstrækkelige mængder regelmæssigt kan bidrage til at forebygge for tidlig aldring. Forskning udført på University of North Carolina, USA, fandt, at genestein og phytoestrogens fundet i tempeh var i stand til at forhindre prostata-og brystkræft.
Kvaliteten af ​​Tempe er stærkt påvirket af den anvendte gær. Hvis det anvendte gær er gæren af ​​god kvalitet, så de producerede tempeh vil også være godt for vores helbred. Vi producerer den bedste kvalitet gær tempeh, kan tempeh hurtigt blive afsluttet inden for 36 timer fra administrationen af ​​gær og tempeh produceret duftende. Fås i str. 500 gram US $ 25 pris, størrelse 1 kilogram US $ 50 priser, (Inklusive forsendelse). For interesserede kan kontakte via SMS til +6281252346840, E-mail: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar