Jumat, 29 Juli 2011

Llevat fermentada de soja de qualitat-Tempeh


El tempeh és un aliment fermentat típic d'Indonèsia. El tempeh és a base de soja alimenta el llevat i emmagatzemar durant 2 dies. Tempe llest per ser cuinat. Tempe té el potencial per ser usat contra els radicals lliures, que poden retardar l'envelliment i prevenir malalties degeneratives (arteriosclerosi, malalties coronàries, diabetis mellitus, càncer, etc.) En Tempe més també contenen substàncies antibacterianes que causen diarrea, disminució del colesterol en la sang, la prevenció de malalties del cor, hipertensió, entre d'altres. La composició de nutrients de temperatura i els nivells de proteïnes, greixos i hidrats de carboni no va canviar molt en comparació amb la soja. No obstant això, a causa de les enzims digestives produïdes per fongs tempeh, proteïnes, greixos i hidrats de carboni en Tempe que es digereix més fàcilment en el cos que es troben en la soja. Per tant, el tempeh és molt bo per ser donat a tots els grups d'edat (des de nadons fins a ancians), el que podria ser anomenat l'aliment de totes les edats. En comparació amb la soja, hi ha coses que es beneficien en Tempe. Químicament es pot veure en l'augment dels nivells de sòlids dissolts, nitrogen dissolt, aminoàcids lliures, àcids grassos lliures, la digestibilitat, els valors d'eficiència proteica, així com la puntuació de la proteïna. Diversos estudis han demostrat que els nutrients temperatura més fàcil de digerir, absorbir i utilitzar el cos en comparació amb la de soja. S'ha demostrat en els lactants i nens menors de cinc anys amb desnutrició i diarrea crònica. Amb la prestació de tempeh, l'augment de pes augmentarà la malnutrició i la diarrea que es va curar en poc temps. Processament de soja en el tempeh es redueixen els nivells de Raffin i stakiosa, que és un compost que causa els símptomes de la flatulència (ventre inflat). D'alta qualitat nutricional que permet l'addició de tempeh tempeh per millorar la qualitat dels cereals i els tubercles. Plat de menjar diari que consisteix en arròs, blat de moro, o tiwul augmentarà la qualitat de la nutrició quan s'afegeix el tempeh. Un tros de temperatura fregit (50 grams) és suficient per millorar la qualitat nutricional de 200 g d'arròs. Productes alimentaris, tempeh barreja d'arròs, el blat de moro, el tempeh, la iuca, el tempeh, en la proporció de 7:3, és prou bo per ser administrat a nens menors de cinc anys.
Àcid gras Durant el procés de fermentació, el tempeh, hi ha una tendència a un augment en el grau d'insaturació del greix. Així, els àcids grassos poliinsaturats (àcids grassos poliinsaturats, PUFAs) van augmentar en nombre. En el procés, l'àcid palmític i l'àcid linoleic es va reduir lleugerament, mentre que l'augment es va produir en àcid oleic i àcid linolènic (àcid linolènic no és present en la soja). Els àcids grassos insaturats tenen un efecte reductor sobre el contingut de colesterol en sèrum, per la qual cosa pot neutralitzar els efectes negatius dels esterols en el cos.
Vitamina Dos grups de vitamines contingudes en Tempe, que és soluble en aigua (vitamines del complex B) i liposolubles (vitamines A, D, E i K). Tempe és una font de vitamina B amb un enorme potencial. Tipus de vitamines contingudes en Tempe, incloent la vitamina B1 (tiamina), B2 (riboflavina), àcid pantotènic, àcid nicotínic (niacina), vitamina B6 (piridoxina) i B12 (cianocobalamina). La vitamina B12 es troba comunament en productes d'origen animal i no es troben en aliments d'origen vegetal (verdures, fruites i grans), però el tempeh tempeh conté vitamina B12, de manera que l'única font potencial de les vitamines dels aliments vegetals. L'augment en els nivells de vitamina B12 és més notable en la producció de tempeh, la vitamina B12 activitat major a 33 vegades durant la fermentació de la soja, fins aproximadament 8-47 vegades la riboflavina, piridoxina 14/04 hores, la niacina 2-5 vegades, 2 -3 times biotina, àcid fòlic 4-5, i l'àcid pantotènic 2 vegades. Aquesta vitamina no es produeix pel tempeh motlles, sinó pels contaminants bacterians, com ara Klebsiella pneumoniae i Citrobacter freundii. Els nivells de vitamina B12 en el tempeh va variar des 1,5-6,3 micrograms per 100 grams de tempeh seca. Aquesta quantitat ha estat capaç de satisfer les necessitats d'una persona per dia de vitamina B12. Amb la presència de la vitamina B12 en el tempeh, els vegetarians no han de sentir preocupats per la manca de vitamina B12, mentre que involucren el tempeh al menú diari.
Mineral Tempe conté minerals macro i micro en quantitats suficients. La quantitat de mineral de ferro, coure i zinc, respectivament, 9,39, 2,87 i 8,05 mg per 100 g de tempeh. Motlle el tempeh poden produir enzims que recollirà l'àcid fític fitase (que vincula diversos minerals) per al fòsfor i l'inositol. Amb la descomposició de l'àcid fític, certs minerals (com ferro, calci, magnesi i zinc) a estar més disponible per a ser utilitzat el cos.
Antioxidants Antioxidant dins de Tempe també es troba una substància en forma d'isoflavones. Com les vitamines C, E i carotenoides, les isoflavones també un antioxidant que es necessita el cos per aturar la reacció de formació de radicals lliures. A la soja, hi ha tres tipus d'isoflavones, és a dir, daidzeïna, glisitein, i la genisteïna. En Tempe, a més dels tres tipus d'isoflavones també es troben un factor antioxidant II (6,7,4-trihidroxi isoflavones), que té les propietats antioxidants més potents que les isoflavones de la soja. Aquests antioxidants són sintetitzats durant el procés de fermentació de la soja al tempeh per un bacteri i el bacteri Micrococcus luteus Coreyne. Envelliment (l'envelliment) pot ser inhibida quan els aliments que es consumeixen cada dia conté suficients antioxidants. Com que el tempeh és una bona font d'antioxidants, el consum de quantitats suficients regularment pot ajudar a prevenir l'envelliment prematur. Les investigacions realitzades a la Universitat de Carolina del Nord, Estats Units, va trobar que Genestein i fitoestrògens trobats en el tempeh va ser capaç de prevenir càncer de pròstata i de mama.
La qualitat de Tempe està fortament influenciada per el llevat. Si el llevat que s'usa és el llevat de bona qualitat, llavors el tempeh produeix també serà bo per a la nostra salut. Nosaltres produïm el tempeh millor qualitat del llevat, el tempeh poden ser ràpidament completat dins de 36 hores de l'administració del llevat i el tempeh produeix fragant. Disponible en tamany de 500 grams de EUA $ 25 el preu, la mida d'un quilogram de EUA $ 50 els preus, (inclou despeses d'enviament). Per aquells interessats poden posar-se en contacte via SMS a +6281252346840, Correu electrònic: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar