Jumat, 29 Juli 2011

Levedura fermentada de soia de calidade Tempeh-


Tempeh é un alimento fermentado típico da Indonesia. Tempeh está feito de soia fermento alimentada e gardados por preto de 2 días. Tempe listo para ser cocido. Tempe ten potencial para o uso contra os radicais libres, que poden retardar o envellecemento e previr enfermidades dexenerativas (aterosclerose, enfermidade cardíaca coronaria, diabetes mellitus, cancro, etc.) En Tempe diso tamén conteñen substancias antibacterianas que causan diarrea, diminución do colesterol no sangue, para previr enfermidades cardíacas, hipertensión e outros. Composición nutricional dos tempos ambos os niveis de proteína, graxa, carbohidratos e non cambiou moito con respecto á soia. Con todo, debido as encimas dixestivas producidas por fungos tempeh, proteínas, graxas e hidratos de carbono en Tempe a ser máis fácilmente dixerida no corpo do que a atopada na soia. Polo tanto, tempeh é moi bo para ser dado a todos os grupos de idade (dende bebés ata anciáns), para que puidese ser chamado o alimento de todas as idades. En comparación coa soia, hai algunhas cousas que benefician en Tempe. Quimicamente se pode ver dende o aumento dos niveis de sólidos disoltos, nitróxeno disolto, aminoácidos libres, ácidos graxos libres, a digestibilidade, os valores de eficiencia proteica, así como a puntuación da proteína. Varios estudos demostraron que os nutrientes tempo máis facilmente digeridos, absorbidos e utilizados no corpo cando se compara coa de soia. Foi demostrado en bebés e nenos menores de cinco anos con desnutrición e diarrea crónica. Coa prestación de tempeh, ganancia de peso pode aumentar a desnutrición e diarrea para ser curado en ningún momento. Procesamento de soia en tempeh pode reducir os niveis de Raffin e stakiosa, que é un composto causando síntomas de flatulência (barriga inchada). Alta calidade nutricional, que permite a adición de tempeh tempeh para mellorar a calidade de cereais e tubérculos. Prato de comida diaria composta de arroz, millo, ou tiwul pode aumentar a calidade da alimentación cando engadido tempeh. Un anaco de fritos Tempe (50 gramos) é suficiente para mellorar a calidade nutricional de 200 g de arroz. Alimentos tempeh-mestura de arroz, millo tempeh, mandioca, tempeh, na proporción de 7:3, é bo o suficiente para ser administrado a nenos menores de cinco anos.
Ácido graxo Durante o proceso de fermentación tempeh, hai unha tendencia a un aumento no grao de insaturação da graxa. Así, ácidos graxos poliinsaturados (ácidos graxos poliinsaturados, PUFAs) aumentaron en número. Nese proceso, o ácido palmítico e ácido linoleico diminuíu lixeiramente, mentres que o aumento ocorreu en ácido oleico e ácido linolênico (ácido linolênico non está presente na soia). Ácidos graxos insaturados teñen un efecto de redución no contido de colesterol sérico, para que poida contrarrestar os efectos negativos de esteróis no corpo.
Vitamina Dous grupos de vitaminas contidas en Tempe, que é soluble en auga (vitaminas do complexo B) e lipossolúveis (vitaminas A, D, E e K). Tempe é unha fonte de vitaminas B, con un enorme potencial. Tipos de vitaminas contidas en Tempe, incluíndo a vitamina B1 (tiamina), B2 (riboflavina), ácido pantoténico, ácido nicotínicos (niacina), vitamina B6 (piridoxina) e B12 (cianocobalamina). A vitamina B12 é comumente atopado en produtos de orixe animal e non se atopan en alimentos de orixe vexetal (legumes, froitas e grans), pero tempeh tempeh conteñen vitamina B12, polo que a única fonte potencial de vitaminas a partir de alimentos vexetais. O aumento nos niveis de vitamina B12 é máis destacada na produción de tempeh; vitamina B12 actividade aumentou a 33 veces durante a fermentación de grans de soia, preto de 8-47 veces riboflavina, piridoxina 4-14 veces, niacina 2-5 veces, 2 -3 veces biotina, ácido fólico veces 4-5, e ácido pantoténico 2 veces. Esta vitamina non é producida polo tempeh moldes, pero por bacterias contaminantes, tales como Klebsiella pneumoniae e Citrobacter freundii. Niveis de vitamina B12 en tempeh varios 1,5-6,3 microgramos por 100 gramos de tempeh secas. Este importe foi capaz de atender ás necesidades das persoas, por día de vitamina B12. Coa presenza de vitamina B12 en tempeh, os vexetarianos non precisan sentirse preocupado pola carencia de vitamina B12, sempre que envolven o tempeh no menú diario.
Mineral Tempe contén macro e micro minerais en cantidades suficientes. A cantidade de mineral de ferro, cobre e cinco, respectivamente, 9,39; 2,87 e 8,05 mg por 100 g tempeh. Molde Tempeh pode producir encimas que ha delinear o ácido fítico cintas (que conecta varios minerais) para fósforo e inositol. Co colapso do ácido fítico, certos minerais (como ferro, calcio, magnesio e zinc) para estar dispoñible para a súa utilización no corpo.
Antioxidantes Dentro antioxidante tempo tamén descubriron unha substancia en forma de isoflavonas. Como as vitaminas C, E e carotenoides, isoflavonas tamén un antioxidante que é necesario polo corpo para deixar a reacción de formación de radicais libres. Na soia, existen tres tipos de isoflavonas, daidzeína, é dicir, glisitein, e genisteína. En Tempe, ademais dos tres tipos de isoflavonas tamén están contidos un antioxidante factor II (6,7,4-tri isoflavonas), que ten as propiedades antioxidantes máis poderosos que as isoflavonas da soia. Estes antioxidantes son sintetizados durante o proceso de fermentación da soia en tempeh por bacterias Micrococcus luteus e bacteria Coreyne. Envellecemento (envellecemento) pode ser inibia cando o alimento consumido diariamente contén o suficiente antioxidantes. Porque tempeh é unha boa fonte de antioxidantes, o consumo de cantidades suficientes regularmente pode axudar a previr o envellecemento prematuro. Investigación realizada na Universidade de Carolina do Norte, Estados Unidos, descubriu que os fitoestrógenos genisteína e atopada en tempeh foi capaz de impedir próstata e cancro de mama.
A calidade da Tempe é fortemente influenciada pola levedura utilizada. Se o fermento utilizado é o fermento de boa calidade, entón o tempeh producido tamén será bo para a nosa saúde. Nós producimos o tempeh mellor calidade de léveda, tempeh poden ser rapidamente concluídos dentro de 36 horas da administración de léveda e tempeh producido perfumado. Dispoñible no tamaño de 500 gramos EUA $ 25 prezo, tamaño 1 kg EUA $ 50 os prezos, (inclúe transporte). Para os interesados ​​poden poñerse en contacto vía SMS para +6281252346840, E-mail: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar