Jumat, 29 Juli 2011

Drojdie de bere de calitate fermentate de soia, tempeh


Tempeh este un aliment fermentat tipic din Indonezia. Tempeh este facuta din boabe de soia şi drojdie hrănite stocate pentru aproximativ 2 zile. Tempe gata pentru a fi gătite. Tempe are potentialul de a fi folosit impotriva radicalilor liberi, care pot incetini imbatranirea si prevenirea bolilor degenerative (ateroscleroza, boala coronariana, diabet zaharat, cancer, etc). În plus, Tempe conţine, de asemenea substanţe antibacteriene care provoaca diaree, scăderea colesterolului din sânge, prevenirea bolilor de inima, hipertensiune arterială, şi altele. Compoziţia nutrienţilor din Tempe ambele niveluri de proteine, grasimi, carbohidrati si nu sa schimbat prea mult în comparaţie cu soia. Cu toate acestea, din cauza enzimelor digestive produse de ciuperci tempeh, proteine, grăsimi, carbohidraţi şi în Tempe a fi mai usor de digerat în organism decât cel găsit în seminţele de soia. Prin urmare, tempeh este foarte bine să se acorde pentru toate grupele de vârstă (de la sugari la vârstnici), aşa că ar putea fi numit produsele alimentare de toate vârstele. În comparaţie cu soia, există unele lucruri de care beneficiază în Tempe. Chimic se poate observa din nivelurile crescute de solide dizolvate, azot dizolvat, aminoacizi liberi, acizi graşi liberi, digestibilitate, valorile de eficienţă proteine, precum şi scorul de proteine. Mai multe studii au aratat ca substantele nutritive Tempe mai usor de digerat, absorbit, si utilizate organismul faţă de faptul că, în soia. Acesta a fost demonstrată la sugari şi copii sub cinci ani cu malnutriţie şi diaree cronică. Cu furnizarea de tempeh, creştere în greutate va creşte malnutriţie şi diaree să fie vindecaţi în cel mai scurt timp. Prelucrarea soia în tempeh va reduce nivelurile de raffinosa şi stakiosa, care este un compus provoacă simptome de balonare (burta umflat). De înaltă calitate nutriţionale care permite adăugarea de tempeh tempeh pentru a îmbunătăţi calitatea de cereale şi tuberculi. Fel de mâncare alimentare de zi cu zi sunt compuse din orez, porumb, sau tiwul va creşte calitatea de nutriţie atunci când este adăugat tempeh. O bucată de prajit Tempe (50 grame) este suficientă pentru a îmbunătăţi calitatea nutritivă de 200 g orez. Produse alimentare-tempeh amestec de orez, porumb, tempeh, cassava, tempeh, în raport de 7:3, este suficient de bun pentru a fi administrat la copii sub cinci ani.
Acid gras În timpul procesului de fermentaţie tempeh, există o tendinţă la o crestere a gradului de nesaturare de grăsime. Astfel, acizi grasi polinesaturati (acizi graşi polinesaturaţi, acizi grasi polinesaturati) a crescut în număr. În procesul pe care îl acid palmitic şi acid linoleic scăzut uşor, întrucât creşterea a avut loc în acid oleic şi acid linoleic (acid linoleic nu este prezentă în soia). Acizi graşi nesaturaţi au un efect asupra conţinutului scădere colesterolului seric, astfel încât să poată neutraliza efectele negative ale steroli în organism.
Vitamină Două grupuri de vitamine cuprinse în Tempe, care este solubil in apa (vitamina B complex) şi liposolubile (vitaminele A, D, E, si K). Tempe este o sursa de vitamina B, cu un potenţial uriaş. Tipuri de vitamine conţinute în Tempe, inclusiv vitamina B1 (tiamina), B2 (riboflavina), acid pantotenic, acid nicotinic (niacina), vitamina B6 (piridoxina) si B12 (ciancobalamina). Vitamina B12 este frecvent intalnite in produsele de origine animală şi nu sunt găsite în alimentele vegetale (legume, fructe, cereale şi), dar tempeh tempeh contin vitamina B12, astfel încât singura sursă potenţială de vitamine din produsele alimentare vegetale. Creştere a nivelului de vitamina B12 este cel mai izbitor în fabricarea de tempeh; vitamina B12 activitate a crescut la 33 de ori în timpul fermentaţiei de soia, cu circa 8-47 ori riboflavina, piridoxina 4-14 ori, niacina de 2-5 ori, 2 ori -3 ori biotina, acid folic 4-5, şi acid pantotenic de 2 ori. Aceasta vitamina nu este produsă de tempeh mucegaiuri, dar de contaminanţi bacteriene cum ar fi Klebsiella pneumoniae şi freundii Citrobacter. Nivelurile de vitamina B12 în tempeh a variat 1.5 - 6.3 micrograme per 100 grame de tempeh uscate. Această sumă a fost în măsură pentru a satisface nevoile unei persoane pe zi de vitamina B12. Cu prezenţa de vitamina B12 în tempeh, vegetarienii nu trebuie sa se simta îngrijorat de lipsa de vitamina B12, atâta timp cât acestea implică tempeh în meniul de zi cu zi.
Mineral Tempe contine minerale macro şi micro în cantităţi suficiente. Cantitatea de fier minerale, cupru, zinc şi, respectiv, 9.39, 2.87, 8.05 şi tempeh mg per 100 g. Mucegai tempeh pot produce enzime, care va prezenta de acid fitic fitase (care se leagă mai multe minerale) la fosfor şi inozitol. Cu defalcarea de acid fitic, anumite minerale (cum ar fi fier, calciu, magneziu, zinc şi) să fie mai disponibile pentru a fi utilizate organismului.
Antioxidantii Antioxidant în interiorul Tempe găsit, de asemenea, o substanţă în formă de isoflavones. Cum ar fi vitaminele C, E, si carotenoide, izoflavone, de asemenea, un antioxidant care este nevoie de către organism pentru a opri reacţia de formare a radicalilor liberi. În boabele de soia, există trei tipuri de isoflavone, daidzein adică, glisitein, şi genistein. În Tempe, în plus faţă de cele trei tipuri de isoflavones sunt cuprinse, de asemenea, un factor antioxidant al II-lea (6,7,4-trihydroxy isoflavone), care are proprietati antioxidante mai puternice decât isoflavones din soia. Acesti antioxidanti sunt sintetizate în timpul procesului de fermentare de soia în tempeh de bacterii Micrococcus luteus si bacterie Coreyne. Aging (îmbătrânirea) poate fi inhibată în cazul în care produsele alimentare consumate zilnic contine suficient de antioxidanti. Deoarece tempeh este o sursa buna de antioxidanti, consumul unor cantităţi suficiente în mod regulat poate ajuta la prevenirea imbatranirii premature. Cercetările efectuate la Universitatea din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, a constatat că genestein şi fitoestrogeni găsite în tempeh a fost capabil de a preveni cancerul de san si de prostata.
Calitatea de Tempe este puternic influenţată de drojdie folosite. În cazul în care drojdia utilizat este drojdia de bună calitate, apoi tempeh produse va fi, de asemenea, bun pentru sanatatea noastra. Noi producem cele mai bune tempeh drojdie de calitate, tempeh pot fi finalizate foarte repede în 36 de ore de la administrarea de drojdie şi tempeh produs parfumat. Disponibil în mărime de 500 de grame US $ 25 Pret, dimensiune 1 kilogram US $ 50 preţurilor, (Include transport maritim). Pentru cei interesati pot contacta prin SMS la +6281252346840, E-mail: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar