Jumat, 29 Juli 2011

Laatu hiiva Käynyt Soijapapu-tempeh


Tempeh on käynyt ruoka tyypillinen Indonesia. Tempeh on valmistettu soijapavuista syötetään hiiva ja varastoida noin 2 päivää. Tempe valmis voidaan keittää. Tempe on mahdollista käyttää vapaita radikaaleja vastaan, mikä voi hidastaa ikääntymistä ja ehkäistä rappeutumissairaudet (ateroskleroosi, sepelvaltimotauti, diabetes, syöpä, jne.). Lisäksi Tempe sisältää myös antibakteerisia aineita, jotka aiheuttavat ripulia, verenpaineen kolesterolia, estää sydänsairauksia, verenpainetautia, ym.. Ravinteiden kokoonpano Tempe molemmilla tasoilla proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja ei juuri muuttunut verrattuna soija. Kuitenkin, koska ruoansulatuskanavan entsyymit tuottamia sienten tempeh, proteiinit, rasvat ja hiilihydraatit Tempe olla helpommin pilkottu kehossa kuin löytyy soija. Siksi tempeh on erittäin hyvä antaa kaikille ikäryhmille (Vauvat vanhukset), joten se voisi olla nimeltään ruokaa kaikenikäisille. Verrattuna soija, on olemassa joitakin asioita, jotka hyödyttävät Tempe. Kemiallisesti se voidaan nähdä kohonneita liuenneiden aineiden, liuennut typpi, vapaita aminohappoja, vapaita rasvahappoja, sulavuus, proteiini hyötysuhdearvoja sekä pisteet proteiinia. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että ravinteet Tempe helpommin pilkottu, imeytyy, ja hyödynnetään kehon verrattuna, että soija. Se on osoitettu imeväisillä ja alle viisivuotiaiden lasten kanssa aliravitsemus ja krooninen ripuli. Säännöksen kanssa, tempeh, painonnousu lisäävät aliravitsemusta ja ripuli parantua nopeasti. Processing soijapapuja osaksi tempeh vähentää tasoa raffinosa ja stakiosa, joka on yhdiste aiheuttaa oireita ilmavaivat (paisunut vatsa). Ravintoarvoltaan korkealaatuisen joka mahdollistaa lisäämällä tempeh tempeh parantaa viljan laatua ja mukulat. Päivittäinen ruoka-astia, joka koostuu riisiä, maissia tai tiwul lisäävät ravinnon laadun kun lisätään tempehiä. Palan paistettua Tempe (50 grammaa) on riittävä, jolla parannetaan ravitsemuksellista laatua 200 g riisiä. Elintarvikkeet-tempeh sekoitus riisi, maissi, tempeh, kassava, tempeh, vuonna 7:03 suhde, se on tarpeeksi hyvä antaa alle viisi.
Rasvahappo Aikana tempehiä käymisprosessin on taipumus kasvaa aste unsaturation ja rasvaa. Siten monityydyttymättömiä rasvahappoja (monityydyttymättömiä rasvahappoja, PUFAs) lukumäärä kasvoi. Prosessissa se palmitiinihapon ja linolihappoa laski hieman, kun taas hinnat nousivat vuonna öljyhappo ja linoleenihappoa (linoleenihapon ei ole läsnä soija). Tyydyttymättömiä rasvahappoja on alentavaa vaikutusta seerumin kolesterolipitoisuus, joten se voi neutraloida kielteiset vaikutukset sterolien elimistössä.
Vitamiini Kaksi ryhmää vitamiinit sisältyvät Tempe, joka on vesiliukoinen (vitamiini B monimutkainen) ja rasvaliukoisia (vitamiinit, D, E ja K). Tempe on vitamiinin lähde B olevan valtava potentiaali. Tyypit vitamiinit sisältyvät Tempe, mukaan lukien B1-vitamiinin (tiamiini), B2 (riboflaviini), pantoteenihappo, nikotiinihappo (niasiini), B6-vitamiini (pyridoksiini) ja B12 (syanokobalamiinin). B12-vitamiini esiintyy yleisesti eläinperäisten tuotteiden ja niitä ei löydy kasvien ruokaa (kasviksia, hedelmiä, ja jyvät), mutta tempeh tempeh sisältävät B12-vitamiinin, joten ainoa mahdollinen lähde vitamiineja kasviperäisistä elintarvikkeista. Nousu B12 näkyy kaikkein selvimmin valmistuksessa tempeh, B12-vitamiinin aktiivisuus kasvoi 33 kertaa käymisestä soijapapuja, jopa noin 8-47 kertaa riboflaviini, pyridoksiini 4-14 kertaa, niasiini 2-5 kertaa, 2 -3 kertaa biotiini, foolihappo 4-5 kertaa, ja pantoteenihappo 2-kertaiseksi. Tämä vitamiini ei tuotetaan muotit tempehiä, mutta bakteerien epäpuhtauksien kuten Klebsiella pneumoniae ja Citrobacter freundii. Tasot B12-vitamiinin tempeh vaihteli 1.5-6.3 mikrogrammaa per 100 grammaa kuivattuja tempehiä. Tämä määrä on kyennyt vastaamaan tarpeisiin henkilö per päivä B12-vitamiinin. Kun läsnäolo B12-vitamiinin tempeh, kasvissyöjät ei tarvitse tuntea huolta pula B12-vitamiinin, kunhan niihin sisältyy tempeh on päivittäinen ruokalista.
Mineraali Tempe sisältää makro-ja mikrotason mineraaleja riittävästi. Määrä mineraali raudan, kuparin ja sinkin vastaavasti 9,39, 2,87 ja 8,05 mg per 100 g tempehiä. Tempeh hometta voi tuottaa entsyymejä, jossa esitellään fitase fytiinihappo (joka sitoo useita kivennäisaineita) ja fosfori ja inositoli. Kanssa jakautuminen fytiinihappoa, tietyt mineraalit (kuten rautaa, kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä) ja olla paremmin hyödyntää elin.
Antioksidantit Inside Tempe antioksidantti myös löydetty aine muodossa isoflavones. Kuten vitamiineja C, E, ja karotenoideja, isoflavones myös antioksidantti, jota tarvitaan, joita elimistö lopettaa reaktion vapaiden radikaalien muodostumista. Vuonna soijapavut on kolmenlaisia ​​isoflavones, daidzein eli glisitein, ja genistein. Tempe lisäksi kolmenlaisia ​​isoflavoneja sisälsi myös antioksidantti tekijä II (6,7,4-trihydroxy isoflavone), joka on tehokkain antioksidantti ominaisuuksia kuin isoflavones soijaa. Nämä antioksidantit ovat syntetisoidaan aikana käymisprosessin soijaa osaksi tempeh bakteerien Micrococcus luteus ja Coreyne bakteeri. Ikääntyminen (ikääntyminen) voidaan estää, kun ruoasta päivittäin sisältää riittävästi antioksidantteja. Koska tempeh on hyvä antioksidantteja, riittävä kulutus säännöllisesti voi auttaa ehkäisemään ennenaikaista vanhenemista. Tutkimustyössä University of North Carolina, Yhdysvallat, todettiin, että genestein ja kasviestrogeeneja löytyy tempeh pystyi estämään eturauhassyövän ja rintasyövän.
Laatu Tempe vaikuttavat voimakkaasti hiiva käyttää. Jos hiiva on käytetty hiiva hyvälaatuista, sitten tempeh valmistetaan myös hyvää terveydelle. Tuotamme parasta laatua hiiva tempeh, tempeh voidaan nopeasti päätökseen 36 tunnin hallinnon hiiva ja tempeh valmistetaan tuoksuva. Saatavana koko 500 grammaa US $ 25 hintaan, koko 1 kilogramma US $ 50 hintaan, (Sisältää postikulut). Kiinnostuneille voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä +6281252346840, Sähköposti: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar