Jumat, 29 Juli 2011
Quality pärm Hapendatud soja-tempeh
Tempeh on fermenteeritud toit tüüpiline Indoneesias. Tempeh on valmistatud sojaubadest toidetud pärmi ja salvestada umbes 2 päeva. Tempe valmis keedetud. Tempe on võimalik kasutada vabade radikaalide vastu, mis võib aeglustada vananemist ja ennetada degeneratiivsed haigused (ateroskleroos, südame isheemiatõbi, diabeet, vähk, jne). Lisaks Tempe sisaldada ka antibakteriaalseid aineid, mis põhjustavad kõhulahtisust, vererõhu ja kolesterooli, ennetada südamehaigusi, hüpertensioon, ja teised. Toitainekoostise Tempe nii valgu, rasva ja süsivesikuid ei muutunud võrreldes soja. Kuna aga seedeensüüme toodetakse seened tempeh, valkude, rasvade ja süsivesikute Tempe olla kergemini seeditav kehas kui leiti sojaube. Seetõttu tempeh on väga hea tuleb anda kõigile vanuserühmadele (alates imikutele eakad), nii et see võiks nimetada toidu igas vanuses. Võrreldes soja, on mõned asjad, millest saavad kasu Tempe. Keemiliselt see võib näha suuremaid lahustunud tahked, lahustunud lämmastik, vabade aminohapete vabu rasvhappeid, seeduvus, Valgu efektiivsuse väärtused, samuti skoor valku. Mitmed uuringud on näidanud, et toitained Tempe kergemini seeditav, imendub ja kasutatud keha kui võrrelda, et soja. On tõestatud, imikutel ja alla viieaastaste laste alatoitumusega ja krooniline kõhulahtisus. Osutamisel tempeh, kehakaalu tõus suurendab alatoitluse ja kõhulahtisus et saada terveks ei aja. Processing sojaoad sisse tempeh vähendab taset raffinosa ja stakiosa, mis on ühend, mis põhjustavad sümptomeid kõhupuhitus (ülespuhutud kõht). Kõrge toiteväärtuse, mis võimaldab lisada tempeh tempeh parandada teravilja kvaliteedi ja mugulad. Igapäevase toidu taldriku koosneb riis, mais, või tiwul suurendab toiduainete kvaliteet kui lisada tempeh. Tükk praetud Tempe (50 grammi) on piisav, et parandada toiteväärtust 200 g riisi. Toiduained-tempeh segu riis, mais, tempeh, maniokk, tempeh, in 07:03 suhe, see on piisavalt hea, et anda lastele alla viie.
Rasvhapete Ajal tempeh käärimisprotsessi on kalduvus tõusu küllastamatusmääraga rasva. Seega, polüküllastamata rasvhappeid (polüküllastamata rasvhappeid, PUFAS) langust. Selle protsessi see palmitiinhape ja linoolhape vähenes, samas kasv toimus oleiinhappe ja linoleenhappe (linoleenhape ei esine soja). Küllastumata rasvhapped on alandav toime seerumi kolesteroolisisaldust, et ta saaks neutraliseerida negatiivset mõju steroolide organismis.
Vitamiin Kaks rühma vitamiinid sisalduvad Tempe, mis on vees lahustuv (vitamiin B kompleksi) ning rasvlahustuvate (vitamiinid A, D, E ja K). Tempe on vitamiini allikas B väga suur potentsiaal. Tüüpi vitamiini sisalduvaid Tempe, sealhulgas vitamiin B1 (tiamiin), B2 (riboflaviin), pantoteenhape, nikotiinhape (niatsiin), vitamiin B6 (püridoksiin) ja B12 (tsüanokobalamiini). Vitamiin B12 on tavaliselt leitud loomsete saaduste ja ei ole leitud taimseid toite (köögiviljad, puuviljad ja terad), kuid tempeh tempeh sisaldavad vitamiini B12, nii et ainus võimalik allikas vitamiinid taimsete toiduainete puhul. Tõusu-vitamiini B12 on kõige hämmastavam valmistamisel tempeh; vitamiin B12 aktiivsus suurenes 33 korda kääritamisel sojaoad, kuni umbes 8-47 korda riboflaviini, püridoksiini 4-14 korda, niatsiin 2-5 korda, 2 -3 korda biotiin, foolhape 4-5 korda ja pantoteenhape 2 korda. See vitamiin ei ole toodetud hallitusseened tempeh, vaid bakteriaalne saasteaineid nagu Klebsiella pneumoniae ja Citrobacter freundii. Vitamiin B12 tempeh jäi 1,5-6,3 mikrogrammi 100 grammi kuivatatud tempeh. See summa on suutnud rahuldada inimese kohta päevas vitamiini B12. Juuresolekul vitamiin B12 tempeh, taimetoitlased ei pea tundma muret puudus vitamiini B12, kui need hõlmavad tempeh igapäevases menüüs.
Mineraal Tempe sisaldab makro-ja mikrotasandi mineraalid piisavas koguses. Hulga mineraalsete rauda, vaske ja tsinki, vastavalt 9,39; 2,87 ja 8,05 mg 100 g tempeh. Tempeh hallitus võib toota ensüüme, mis annab ülevaate fitase fütiinhape (mis seob mitmed mineraalained), et fosfor ja inositooli. Jaotusega, fütiinhape teatavate mineraalide (näiteks raud, kaltsium, magneesium ja tsink), et enam saadaval, mida saab kasutada keha.
Antioksüdandid Toas Tempe antioksüdant leidis ka aine kujul isoflavones. Nagu vitamiine C, E ja karotenoide, isoflavones ka antioksüdant, mis on vajalik organismis reaktsiooni peatamiseks vabade radikaalide teket. In sojaoad on kolme tüüpi isoflavones, Daidzein st glisitein ja Genistein. Tempe, lisaks kolme tüüpi isoflavones sisaldavad ka antioksüdandi tegur II (6,7,4-trihydroxy isoflavone), mis on kõige võimsam antioksüdant kui isoflavones soja. Need antioksüdandid on sünteesitud kääritamisprotsessi käigus sojaube sisse tempeh bakterid Micrococcus luteus'ega ja Coreyne bakter. Vananemine (vananemine), saab pärsitud, kui toit tarbitakse iga päev sisaldab piisavalt antioksüdante. Kuna tempeh on hea antioksüdantide allikas, piisav tarbimine regulaarselt aitab ära hoida enneaegset vananemist. Uuringute ülikoolis Põhja-Carolina, Ameerika Ühendriigid, leiti, et genestein ja phytoestrogens leida tempeh suutis ennetada eesnäärme-ja rinnavähki.
Kvaliteedi Tempe on tugevalt mõjutatud pärmi kasutada. Kui pärm kasutatakse pärmi hea kvaliteediga, siis tempeh toodetud on ka hea meie tervisele. Toodame parima kvaliteediga pärm tempeh, tempeh saab kiiresti lõpule 36 tunni jooksul alates manustamist pärmi ja tempeh valmistatud aromaatne. Saadaval suurus 500 grammi US $ 25 hind, suurus 1 kilogramm 50 USD hinnad (sisaldab laevandus). Sest kes on huvitatud, võivad võtta SMS-iga +6281252346840, Email: FermentedSoybeanTempe@Gmail.com
Langganan:
Posting Komentar (Atom)
Tidak ada komentar:
Posting Komentar